Donirajte

Doniranje novca za rad Centra za istraživačko novinarstvo (CIN) u Sarajevu je od velike važnosti za naš uspješan dalji rad.

Kao jedan od rijetkih potpuno nezavisnih medija u Bosni i Hercegovini, CIN je posvećen zadatku da političare i moćne biznismene drži odgovornim za ono što čine. Želimo da znate šta zaista rade institucije koje upravljaju vašim životima. Dajemo najbitnije informacije o korupciji, kriminalu, ekonomiji, kvalitetu hrane, stanju u oblasti zdravstva, obrazovanja, zapošljavanja, kao i o političkim zbivanjima. Ovo radimo precizno i nepristrasno, bez oslanjanja na glasine.

Hvala što ste odlučili podržati CIN i naš cilj da nastavimo sa pisanjem kvalitetnih priča o onim temama koje najviše dotiču ljude. Zahvalni smo na svakoj donaciji.

Redovno i detaljno analiziramo budžete, izvještaje i ugovore i borimo se da ljude na rukovodećim pozicijama primoramo na objašnjenja.

CIN je osnovan 2004. godine novcem USAID-a. Od tada se finansira grantovima privatnih fondacija te američkih i evropskih državnih institucija. Ne prihvatamo novac političkih stranaka ili bilo kojeg donatora koji postavlja uvjete za svoju donaciju. Želimo vašu podršku.

Donirajte CIN-u i pomozite novoj generaciji novinara da nastavi tradiciju izvrsnog istraživačkog novinarstva u ime vas – u ime javnosti. Niže su navedeni načini na koje nam možete uplatiti novac.

Ukoliko imate bilo kakve nejasnoće i pitanje, ili želite donaciju realizirati na neki drugi način, molimo Vas da pošaljete e-mail: info@cin.ba.

 

UPLATE IZ BiH

 
Ukoliko želite uplatiti donaciju iz BiH putem obične bankovne uplatnice ili putem online/internet bankarstva, molimo Vas da koristite ove podatke.
PRIMALAC: Centar za istraživačko novinarstvo
ADRESA: Gabrielle Moreno Locateli 11, 71000 Sarajevo
SVRHA: Donacija
BROJ RAČUNA: 3387302200321323

UPLATE IZ INOSTRANSTVA

 
Ukoliko sa inostranog računa želite putem klasične transakcije uplatiti donaciju, koristite dolje navedene podatke.
BENEFICIARY: Centar za istraživačko novinarstvo (CIN)
BENEFICIARY BANK: UNICREDIT BANK DD Mostar, Kardinala Stepinca bb, 88000 Mostar, BIH
IBAN: BA393387304800323679
SWIFT: UNCRBA22

KOMENTARI


 • Mladen M. says:

  Hallo,
  svaka Vam cast za objektivnost i za pomoc malim ljudima koji u Vas imaju povjerenje i nadaju se da ce se poneki od politicara i tzv. biznismena makar malo zastidjeti i pocrvenjeti kada Vi objavite clanke.

  HVALA

  od mene imate moralnu a nadam se uskoro i novcanu pomoc (nece biti puno al biti ce od srca i duse)

 • Hasan says:

  Postovani,

  Svaka vam cast na tekstovima i istrazivanju!

  Dosta ste radili na predmetu “slubena odbrana” u kojem pojedini advokati zaradjuju milione KM radi veza sa sudijama i tuziocima.

  Od vaseg zadnjeg clanka do danas sve je i dalje ostalo identicno, nista se nije promjenilo, taj krimininal cvjeta sada jos bolje nego ikada ranije, jer su svi sudiocini vidjeli da im niko ne moze nista te da su nedodirljivi.

  Nadamo se da cete ponovo raditi na ovoj kriminalnoj prici u BIH pravosudju koje je leglo korupcije.

  Srdacno,

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Označena polja je obavezno popuniti.